Dit is de genealogiepagina van Mensenvantoen

Van oudsher vertelden mijn ouders veel verhalen over vroeger. Ik heb dus altijd over mijn overgrootouders gehoord en kende hun namen. Vanaf de middelbare school ben ik zelf op onderzoek uitgegaan naar mijn familie. Met de opkomst van stamboomprogramma’s en internet zijn de mogelijkheden om te zoeken en ook te presenteren gigantisch groot geworden. In verschillende takken van onze familie is behoefte aan een website waarop de eigen stamboom geraadpleegd kan worden. Ook vinden veel familieleden het leuk om foto's van hun verwanten te kunnen bekijken. Daarom heb ik op deze pagina de vier lijnen van mijn grootouders opgenomen.

Van mijn vaderskant is dat de familie Kist, oorspronkelijk afkomstig uit Drenthe. Mijn oma's familie Van der Laan komt uit Den Haag en is in de 19de eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid verhuisd.

Van mijn moeders familie heb ik één stamboom ingevoegd, omdat mijn Friese grootouders Tjeerdsma en De Vries onderling verwant zijn.

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.

Privacy

In verband met de privacy heb ik geen gegevens van levende personen opgenomen. Toegang via een login biedt geen extra's en is daarom nog niet geactiveerd. In de loop der jaren heb ik behalve mijn eigen kwartierstaat nog vele andere families (deels) uitgezocht. In de toekomst wil ik die gegevens ook publiceren.

Heb je aanvullingen of heb je een verbetering op de inhoud? Laat het me weten via een mail (zie Contact).

Wat is er nieuw | Meer

Foto's


Pasfoto van Rommert Tjeerdsma op zijn persoonsbewijs in WO II 

Pasfoto van Rinske de Vries op haar persoonsbewijs in WO II 

Personen

Kist, Geertruida
   geb. 22 mei 1871, Willemsoord
Bakker, Jan
   geb. 3 apr 1891, Baard
Sibma, Jantje
   geb. 12 okt 1876, Nijega
de Vries, Wietske
   geb. 23 feb 1915, Oudega (Sm)
de Vries, Marten
   geb. 28 mei 1889, Oudega (Sm)
Bakker, Rommert Wybes
   geb. 17 sep 1861, Hardegarijp

Deze site werd aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding v. 13.0.3, geschreven door Darrin Lythgoe © 2001-2024.

Gegevens onderhouden door Martha Kist.