Nieuws: This section can be used for brief news announcements
 Voorna(a)m(en):  Familienaam:
Aanmelden
Geavanceerd zoeken
Familienamen
Wat is er nieuw
Gezocht
Foto's
Documenten
Grafstenen
(Levens)Verhalen
Geluidsopnamen
Video-opnamen
Albums
Alle Media
Begraafplaatsen
Plaatsen
Aantekeningen
Datums & verjaardagen
Kalender
Rapporten
Bronnen
Vindplaatsen
Statistieken
Verander van taal
Bladwijzers
Contact
   


  Inwoners van de Koloniën van Weldadigheid, ca. 1820 (Bron: Drents archief).

Mijn stambomen

Welkom op de genealogiepagina van mensenvantoen!

Van oudsher vertelden mijn ouders veel verhalen over vroeger. Ik heb dus altijd geweten wie mijn overgrootouders waren. Toen ik wat ouder werd, ben ik zelf op onderzoek uitgegaan naar mijn familie. Met de opkomst van stamboomprogramma’s en internet zijn de mogelijkheden om te zoeken en ook te presenteren gigantisch groot geworden. In verschillende takken van onze familie is behoefte aan een website waarop de eigen stamboom geraadpleegd kan worden. Ook vinden veel familieleden het leuk om foto's van hun verwanten te kunnen bekijken. Daarom heb ik op deze pagina de vier lijnen van mijn grootouders opgenomen.

Van mijn vaderskant is dat de familie Kist, oorspronkelijk afkomstig uit Drenthe. Mijn oma's familie Van der Laan komt uit Den Haag en is in de 19de eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid verhuisd.

Van mijn moeders familie heb ik één stamboom ingevoegd, omdat mijn Friese grootouders Tjeerdsma en De Vries onderling verwant zijn.

In verband met de privacy heb ik momenteel geen gegevens van levende personen opgenomen. Toegang via een login biedt geen extra's en is daarom nog niet geactiveerd. In de loop der jaren heb ik behalve mijn eigen kwartierstaat nog vele andere families (deels) uitgezocht. In de toekomst wil ik die gegevens ook publiceren.

Heb je aanvullingen of heb je een verbetering op de inhoud? Laat het me weten via een mail (zie Contact).

   
Laatste wijzigingen
 
 
Speciale foto